logo

Νέα

SILVER AWARD IN ELT EXCELLENCE AWARDS 2023!

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και συγκινημένοι, καθώς το Κέντρο μας διακρίθηκε με το Silver Award στην Κατηγορία Community & Collaboration, των βραβείων ELT EXCELLENCE AWARDS 2023!
Θέτοντας ως στόχο μας τη διαρκή βελτίωση και εξέλιξη των εκπαιδευτικών μας μεθόδων, προσπαθούμε να υλοποιούμε projects που κάνουν τους μαθητές μας να βιώνουν μία ολοκληρωμένη και πολύπλευρη μάθηση.
Το βραβείο αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για το Κέντρο μας και οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους μαθητές και τους γονείς που τόσα χρόνια εμπιστεύονται τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα. Επίσης αποτελεί κινητήριο δύναμη για τη συνέχιση του έργου μας και την προσφορά νέων καινοτόμων ιδεών, για μια δημιουργική, ευφάνταστη, διαφοροποιημένη, χαρούμενη μάθηση!
Ευχαριστούμε τα ELT EXCELLENCE AWARDS 2023 για την βράβευση και για την τόσο όμορφη εμπειρία.
Συνεχίζουμε δυναμικά δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τους μαθητές να σκέφτονται εκτός των συνηθισμένων πλαισίων και να εξερευνούν νέες ιδέες, γιατί πολύ απλά…εδώ το ζούμε!!!
#ELTExcellenceAwards #learnwithplc #education #foreignlanguages #πόθου_επιτροπάκη #ΚέντροΞένωνΓλωσσών #school #proud #silver