logo

Νέα

Πώς να επιλέξω Κέντρο Ξένων Γλωσσών για το παιδί μου!

Ξεκινήστε την έρευνά σας!

Τα σύγχρονα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, μέσω της ιστοσελίδας τους, σας παρουσιάζουν λεπτομέρειες σχετικά με τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα, τις συνθήκες εκπαίδευσης, τη φιλοσοφία τους, τη μέθοδο διδασκαλίας που ακολουθούν, τις εγκαταστάσεις, το διδακτικό προσωπικό και πολλές γενικές πληροφορίες για τις προσφερόμενες εκπαιδευτικές τους υπηρεσίες.

Έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό

Οι καθηγητές είναι ένας από τους πολλούς παράγοντες που συμβάλλουν στην ποιότητα ενός Κέντρου. Το έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό θα δώσει στο παιδί την ενθάρρυνση και το κίνητρο που χρειάζεται για να ενδιαφερθεί να μάθει. Οι καθηγητές του φροντιστηρίου υποστηρίζουν την πρόοδο των μαθητών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Επισκεφθείτε το Κέντρο μαζί με τα παιδιά!

Αρχικά θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις εγκαταστάσεις, τις αίθουσες διδασκαλίας, τα διαδραστικά μέσα, σχηματίζοντας τη δική σας ολοκληρωμένη εικόνα για την αισθητική, την ποιότητα και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο χώρο.

Επίσης μπορείτε άμεσα να γνωρίσετε το ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να διαπιστώσετε τον επαγγελματισμό, την οργάνωση και την υπευθυνότητα των ατόμων στα οποία θα εμπιστευτείτε την εκπαίδευση των παιδιών σας.

Από την άλλη πλευρά τα παιδιά μέσα από τη δική τους οπτική γωνία θα κρίνουν πιο αυθόρμητα και αφιλτράριστα το πώς ένιωσαν κατά την επίσκεψή τους στο Κέντρο και είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψιν και τη δική τους γνώμη!

Ζητείστε αναλυτική ενημέρωση

Μέσω της προσωπικής ενημέρωσης εξασφαλίζετε την αναλυτική παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, του τρόπου διδασκαλίας, το εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και τη φιλοσοφία και τους στόχους που θέτει το εκάστοτε Κέντρο.

Αναζητείστε συστάσεις!

Κύριο ρόλο στη επιλογή σας παίζουν πολλές φορές και οι «κριτικές» που επικρατούν και διαδίδονται για το κάθε Κέντρο Ξένων Γλωσσών. Σίγουρα η γνώμη των ατόμων της εμπιστοσύνης σας είναι σημαντική! Τα ποσοστά επιτυχίας, το ευχάριστο περιβάλλον, το φιλικό προσωπικό και η ευελιξία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι στοιχεία που επηρεάζουν τη γνώμη τόσο των γονιών όσο και των μαθητών.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε τις επιτυχίες του Κέντρου. Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχει συνεχή θετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις γλωσσομάθειας!

Φυσικά η προσωπική γνώμη είναι απαραίτητο κριτήριο για την τελική επιλογή!

Εκτιμείστε την σχέση οικονομικής προσφοράς – παρεχόμενες υπηρεσίες

Αξιολογείστε την οικονομική προσφορά που παρουσιάζει το εκάστοτε Κέντρο σε σχέση με τα παρεχόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα και την ποιότητα των υπηρεσιών. Τα Κέντρα Ξένων γλωσσών παρέχουν στα παιδιά όχι μόνο εκμάθηση της γλώσσας αλλά Καλλιεργούν την κοινωνικοποίηση και τον υγιή ανταγωνισμό, τα οποία πρέπει να συνεκτιμηθούν!